Insinööritoimisto HPS kiinteistötutkimus
Tietoa meistä

Me haluamme tehdä rakentamisestanne helpompaa ja laadukkaampaa

Olemme joustava ja innokas tutkimusyritys Kangasalta aivan pirkanmaan ytimestä.  Kokemusta erilaisista tutkimuksista meillä on jo 10 vuotta, minkä lisäksi meillä on vuosien kokemus rakentamisesta ja työnjohdosta niin uudisrakentamistyömailta kuin vanhempien rakennusten remontointi, tiivistyskorjaus- ja konsultointitöistä. Tiiviysmittaukset ja lämpökuvaukset ovat olleet osa toimintaamme jo noin kymmenen vuotta.

Haluamme tutkia ja kehittää rakentamisen laatua, jotta asiakkaidemme olisi nopeampaa ja turvallisempaa rakentaa. Näin varmistamme laadun, pienemmämme tulevaan rakennuksen energiakuluja ja pidemmämme elinkaarta.

Erityisesti jo 2021 puolella alkanut nopea energian hinnan nousu on kasvattanut tarvetta rakentaa energiatehokkaita rakunnuksia turvallisesti. Jo yhden numeron heikkeneminen rakennuksen tiiviydessä kasvattaa lämmitysenergian kulutusta noin 6%. Tiiveyden parantaminen ja tätä kautta energiankulujen pienentäminen uudisrakentamisessa vaatii lähinnä huolellisuutta. Materiaali- ja työkulujen osuus on minimaalinen verrattuna esim. aurinkopaneeleiden ja lämpöpumppujen asentamiseen.

Tutkimuksiin käytämme luotettavina tunnettujen valmistajien mittalaitteita. Pidämme laitteistamme hyvää huolta ja niiden kalibroinnit huolehditaan ajallaan, että voimme olla varmoja tulosten luotettavuudesta

Mittaukset toteutetaan aina sertifioidulla laadulla ja voit olla varma, että saat laadukkaat tutkimukset juuri omaan tarpeeseesi. 

lämpökameroita ja muuta mittauslaitteistoa
tiiviysmittaus yhdellä blowerdoor puhaltimella

Toimialue

Toimialueemme ydin on Tampereella ja Pirkanmaalla, mutta teemme erityisesti suurien rakennusten, kuten kerrostalojen ja palvelutalojen mittauksia koko Etelä-Suomen alueella. Kannattaa pyytää myös tarjous useammasta kohteesta! 

 

Tiiviysmittauksia ja lämpökuvauksia mm. näillä paikkakunnilla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Toimialue Pirkanmaa
HpsLogo
Ota yhteyttä sähköpostitse:
Soita ja pyydä tarjous: